Sqweel XT Oralsex simulator til mænd – Bedste pris

 

549.00 DKK

Du får med oralsex lige når du ønsker det som mand, med det gode onani produkt, Sqweel XT. Med denne revolutionerende simulator får du ti roterende tunger, der netop giver den dejlige fornemmelse og følelse af oralsex.

  • Materiale i medicinsk silikone
  • Kommer med to sæt tunger, et blødt og et ekstra stram sæt
  • 3 hastigheder og 3 rotationer
  • Prisvindende producent
  • Ftalatfri
  • Latexfri
  • Vandtæt
  • 5 cm. diameter
  • Genopladelig ved hjælp af USB

Buy Now

Category: .

Beskrivelse

Det er ikke mange år siden, hvor det med godt sexlegetøj til mænd ikke rigtig fandtes, men der er dog kommet styr på dette, men gode onani produkter som Fleshlight Pink Lady Original modellen, og ikke mindst denne nye oralsex efterligning til den store glæde, nemlig Sqweel XT Oralsex simulator til mænd.

Hvad er Sqweel XT oralsex simulatoren?

Du får et godt onani produkt, som prøver at genskabe fornemmelse af et blowjob. Det er gjort ved at genskabe ikke bare en tunge, men derimod ti tunger som absolut giver en super oplevelse.

Du får nemlig en simulator der giver en realistisk følelse af blowjob, med ti roterende tunger der bare bliver ved med at stimuler.

Du finder det gode onani produkt til en mand lige her

Hvordan bruger du oralsex simulateren?

Simulatoren fra Sqweel er ganske nem at bruge. Den er udformet på den gode måde, så du nemt kan køre den op og ned af penis for stimulens af hele skaftet, og den kan også give dig de eksplosive pirrende orgasmer ved at stimuler penishovedet.

Du får 3 forskellige hastigheder og 3 rotationsmønstre, så du kan skabe både et langt pirrende opladning før eksplosion, eller du kan bruge de hurtigere hastigheder til stærkere stimulans.

Oralsex legetøjet bruges bedst sammen en vandbaseret glidecreme, for det vil øge din stimulering og lækre følelse, og det er prisen værd at tilkøbe en god glidecreme.

Hvad får du med køb af Sqweel XT legetøjet?

Du får et godt oralsex legetøj til mænd, der i sin udformning kan køre op og ned af penis. Man “styrer” med den ergonomiske håndtag, der ikke kommer i glat med ru overflade, så du ikke mister kontrollen over den.

Sexlegetøjet kommer med to sæt tungere, der kan vendes om for en varieret stimulation, og det ene sæt er et blødt sæt tunge og det andet sæt er i ekstra stramt.

Onani legetøjet med en diameter på 5 cm. er genopladelig og kommer i medicinsk silikone, og er i en størrelse og form som er nem at bruge. Derudover, så er legetøjet vandtæt så det kan bruges i badet, og batteri tiden er 2 timer, så der skulle være rigelig tid til at opnå vanvittige orgasmer.

Du finder det gode onani produkt til en mand lige her

Hvis du vil se en demonstration af produktet, så kan du se fremvisning af det gode onani legetøj i videoen her.

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første der anmelder "Sqweel XT Oralsex simulator til mænd – Bedste pris"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *