Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme

Den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme, og nyde sex er hvad det drejer sig om, så derfor anbefaler vi her på Valerie helt klart, at du altid har glidecreme med i sexlegen, og især hvis du bruger sexlegetøj.

Hvorfor den seksuelle nydelse bliver bedre med glidecreme?

Glidecreme er dit gode værktøj til at skabe en god intim leg i soveværelset, for det forøger den intense og intime seksuelle kontakt væsentligt.

Selvom du nok ved det, så giver glidecreme som ordet siger, at tingene bare glidere bedre under sexlegen, og det gør sig gældende i alle aspekter, hvad end det er forspil eller direkte samleje.

Ved forspil kan du skabe den gode pirrende kontakt, hvor især brugen af det forskellige sexlegetøj som f.eks. vibratorer, jo giver en mere pirrende og intense fornemmelse med glidecreme, helt ligesom forspil med hænder, fingre og tunge også bliver væsentlige mere lækkert med glidecreme.

Grunden til at glidecreme gør underværker for både alene og par leg, er at man ikke får den ubehagelige følelse af tør hud imod hud, som kan være ubehagelig. Et godt eksempel er mandlig onani, hvor glidecreme forøger den seksuelle oplevelse tifoldigt og nok nærmere 100 foldigt fremfor uden brug.

Der er en grund til at massører som lever at masserer nakke, skuldre og andre kropsdele, altid bruger olie som smørelse, for netop det at kunne glide henover kroppens hud fremfor med en tør hud, giver ikke den dårlige friktion, helt ligesom under seksuel stimulans på kønsdele, vil glidecreme give den samme dejlige fornemmelse.

Hvor og hvilket slags glidecreme?

Nu du jo nok har forstået hvorfor man skal bruge glidecreme til den seksuelle nydelse, så er det jo også rart at vide hvor man skal bruge det, selvom det faktisk allerede er sagt. Altid hav noget glidecreme ved sengebordet eller i badeværelses skabet, for så slipper du, hvis du er kvinde, for at have problem med at være våd nok, hvilket jo ofte kan være lidt af en håndbremse i nydelse.

Der findes tre forskellige slags udgaver af glidecremer, hvor du kan købe i silikonebaseret, vandbaseret og oliebaseret. De er stort set ens i konsistens, men der er dog forskelle i brug.

En silikonebaseret glidecreme vil glide længere end f.eks. den vandbaseret, hvilket skyldes at silikone glidecreme ligger sig som en hinde på slimhinden, hvorimod den vandbaseret optages i slimhinden. Det betyder at den silikonebaseret glidecreme holder længere fremfor den vandbaseret.

Hvis du bruger sexlegetøj eller kondom, så er det yderst vigtigt, at du bruger vandbaseret og ikke de to andre slags glidecremer.  Det skyldes at, olie- og silikonebaseret glidecremer kan beskadige legetøjet og kondom, da de kan trække ftalater ud under brug.

Skriv din kommentar

Få sjovt sexliv

Få et sjovt sexliv ved at udforske, nyde og give glæde

Handel sikkert

Du har sikkerhed for dit køb ved at købe online ved disse forhandlere

Diskret levering

Få tilsendt dit nye legetøj diskret uden at være nervøs for fordomme