Sinful Rabbit Vibrator Original til den bedste pris <-

 

349.00 DKK

Hvis du vil have en forholdsvis billig vibrator til at opnå den lækre stimulering af skedeindgang og klitoris, er denne Sinful Rabbit Vibrator Original, som er kendt fra “Sex and The City”, absolut det gode valg til at opnå gode orgasmer.

 • 6 vibrationsprogrammer
 • 6 rotationsprogrammer
 • Vandtæt
 • Over middel lydkvalitet
 • Kvalitets TPR materiale
 • 4 knapper interface
 • 26 cm. længde
 • 4 cm. bredde
 • Latexfri
 • Ftalatfri

Buy Now

Category: .

Beskrivelse

Hvis du vil være lidt Sex in the city, så er denne Sinful Rabbit Vibrator Original kendt fra netop den verdenskendte serie hvis popularitet, fik vores tidligere kvindelige Statsminister til at stoppe og spørge om autograf af en af de kendte skuespillere fra serien.

Vibratoren udover at være kendt fra den populære tv-serie, har ved Ekstrabladet i april 2016 vundet prisen som den bedste vibrator i Rabbit vibrator serien.

Du kan finde den forholdsvis billige vibrator ved Sinful her

Hvad er Sinful Rabbit original vibratoren?

Hvad er denne populære original Rabbit vibrator? Det er jo logisk nok et godt stykke sexlegetøj til kvinder, men denne vibrator både giver den dejlige klitoris stimulans, samtidig med at Rabbit vibratoren pirrer dig med indvendige rotationer.

Et ideelt stykke sexlegetøj til de kvinder, der gerne vil opleve en ekstra pirrende, fyldig og lækker stimulering, der i sidste ende kan give de intense og eksplosive orgasmer.

Du får de pirrende og fyldige orgasmer ved hjælp af, at skedeindgangen bliver masseret på den lækre måde af den populære Rabbit vibrator. Det sker ved hjælp af 3 rækker kugler der roterer og masserer indgangen på skeden. Derudover, så bliver der selvfølgelig også stimuleret af den udvendige side på vibratoren. Her sidder der nemlig et par særdeles lækre kaninører, som har den gode egenskab at de vibrerer på den helt rigtige måde, så du vil opleve den dejlige klitoris stimulans. Det kan munde i en eksplosiv orgasme, alt afhængig af vibrationsprogrammet du vælger, og hvad styrke du kan holde til.

Hvad får man helt præcist med den populære Rabbit Original?

Udover du med ret stor sandsynlig opnår lækre og stærke orgasmer, så får du mere præcist disse ting med Sinful vibratoren:

 • Vibrator med skedeindgang og klitoris stimulans
 • 100% vandtæt, så kan bruges under bruseren
 • 6 vibrationsprogrammer
 • 6 rotationsprogrammer
 • Anvender 4 stk. AA-batterier

Hvorfor denne vibrator som kvinde?

Der findes mange lækre vibratorer, hvor f.eks. Fun Factory Lady Bi også er et godt valg, og som kan give den lækre fornemmelse og orgasme, men med denne populære Rabbit Original version, så får du en vibrator der både roterer og masserer. Det betyder, at du har både 6 rotationsprogrammer og 6 vibrationsprogrammer som du kan nyde samtidig, eller du kan vælge kun at bruge en. Det skaber den gode variation alt efter smag, samtidig med at det kan skabe rigtig mange orgasmer for dig.

Hvis du ønsker endnu mere variation eller måske privatliv, så får du en vandtæt vibrator, så du kan nyde den dejlige stimulering under bruseren også, dog skal der lige tages højde for at lydkvaliteten er over middel, hvilket er eneste ulempe ved vibratoren.

Det er ret gode grunde til at overveje denne vibrator, nu prisen faktisk er forholdsvis billig eller overkommelig i sammenligning med så meget andet, og især hvis man tænker over hvad man får at lækker afslapning med orgasme. Du kan se mere om vibratoren, ved at se denne video hvor vibratoren bliver kort demonstreret.

Du finder den gode vibrator til orgasme ved Sinful her

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første der anmelder "Sinful Rabbit Vibrator Original til den bedste pris <-"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *