Njoy Pure Wand G & P punkts stimulator – Legetøjet du vil eje!

 

849.00 DKK

En anmelder rost eksklusiv dildo til at opnå g-punkts orgasme der kan resulterer i sprøjte orgasme også.

  • Ideel til G-punkt eller prostata stimulation
  • Medicinsk stål
  • Phthalat fri
  • 100 % vandtæt
  • 20 cm. længde
  • 3.8 cm. bredde
  • 680 gr. vægt
  • Engelsk brugermanual

Buy Now

Category: .

Beskrivelse

Njoy Pure Wand er en super god g-punkts stimulator for kvinder og mænd.

Denne dildo i det smarte stilrene design er skabt til at stimulering af både kvindens g-punkt og mandens prostata. Kvaliteten i mærket Njoy er af højeste kaliber, og som sådan, så er det heller ikke en billig dildo. For du får nemlig en håndlavet dildo der er støbt i rustfrit medicinsk stål og poleret spejlblank efterfølgende.

Fordelen ved det rustfrie stål der giver et sterilt og eksklusivt look, er at den er super nem at rengøre, samtidig med at brugen af den, også gør den ekstrem nem at håndtere.

Hvad får du med Njoy Pure Wand dildoen til g-punkts massage?

Med denne eksklusive dildo får du et top kvalitets sexlegetøj til at opnå g-punkts orgasme. Ved synet af den, så tænker du nok at det måske ikke er noget for dig, for den er enten for lille eller måske for stor, kurven på den er måske for vild og ikke mindst at prisen er for høj.

Det er jo logiske tanker, for den ser lidt anderledes ud i forhold til normen, men bare indpakningen viser at dette er kvalitet, for æsken er ret eksklusiv og elegant i sit sorte udtryk med Njoy logo i sølv og indersiden af det lyse satin.

I kassen ligger så den magiske stål dildo med sin vægt på 680 gram og 20 cm. længde. Den føles solid og følelsen af at tage den ud af pakken og føle på den, giver en indtryk af, at her får man noget ud over det sædvanlige. Et stykke æstetisk legetøj der rent faktisk kan ligge fremme, for hvis man ikke har set en eller ejer en, så ligner det jo ikke umiddelbart legetøj til opnå orgasme som mand eller kvinde.

Brugen af dildoen lader heller ikke noget tilbage fra det første indtryk man får, når man åbner for den smukke kassen. Som kvinde vil du højest sandsynlig opnå orgasme og mange af dem, og når man tjekker anmeldelser ud på produktet, så er dette et værktøj som mange kvinder oplever sprøjteorgasmer med. Det kræver selvfølgelig ligesom alt andet her i livet, at man bliver fortrolig med legetøjet, og når du bliver det – Så ved du hvorfor at dette er værktøjet som enhver kvinde burde eje for at opnå top seksuel nydelse.

Ulempen ved legetøjet, hvis man kan sige det er en ulempen, så er der det med at metal jo holder på temperaturen. Så den skal varmes lidt op inden brug hvis den er kold, og hvis du opnår rigtig mange orgasmer så varmer din kvindelighed jo metallet op helt automatisk 🙂 Derudover kan vægten være et problem, for det kræver jo lidt at stimulerer og krumningen på dildoen kan blokerer for samtidig klitoris stimulering.

Bedst nydelse opnår du ved at bruge krumningen til din fordel og skubbe imod maven og derfra arbejde stødt og roligt imod g-punktet.

Det er anbefalet at bruge en drøj silikonebaseret glidecreme, så du opnår den lækre og glatte overflade til stimuleringen.

Med hensyn til rengøring så brug mild sæbe og vand, og du kan eventuelt købe en antibakteriel rengøringsspray.

 

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første der anmelder "Njoy Pure Wand G & P punkts stimulator – Legetøjet du vil eje!"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *