Find den bedste penisring? Sådan vælger du den

find den bedste penisring til gode erektioner

Find den bedste penisring så du som mand, eller måske du der er kvinde der køber til ham, kan opleve endnu mere kraftfulde og større erektioner.

Penisringe har oplevet en stigende popularitet indenfor sexlegetøj til mænd, fordi dette gode stykke legetøj forøger glæden og fornøjelsen ved legen i soveværelset. En penisring giver dig mulighed for at opnå og bibeholde din rejsning, hvilket ikke kun kommer brugeren til glæde, men også sexpartner under samleje,  og samtidig giver det brugeren af ringen den gode kontrol af sin udløsning.

Hvordan virker en penisring?

Hvis du er usikker på hvad en penisring er, så er det selvfølgelig svært at finde den helt rigtige til dig eller din mand.

Det en penisring grundlæggende gør er, at holde blode ude i penis, hvilket er med til at fastholde erektionen. Det giver mulighed for at skabe det længere og vedvarende sexliv i forhold til normalt, hvor mange måske har problem med at holde erektionen eller komme før planlagt.

Du skaber simpelthen en længere erektion hvilket samtidig er med til, at skabe den eksplosive erektion som kan give spasmer ud i samtlige nerver af kroppen, og hvilket mand ønsker ikke det?

En penisring er en ring som man placerer rundt om penis, hvilket skal gøres når penis er slap, og når blodet så bliver på pumpet ud, så sørger ringen for at holde blodet her, og giver en meget tykkere og hårdere penis end normalt(Det kan sammenlignes med at dyrke sex på noget ulovligt tobak man ryger, som vi selvfølgelig skal reklamerer for, men bare nævne som sammenligningsgrundlag).

Se videoen her fra Sinful om hvordan en penis ring virker

Hvilket penisring skal man så købe, for de kommer jo i mange størrelser og priser og hvilket er bedst?

Find den rigtige penisring til det gode sexliv?

Der findes rigtige mange forskellige slags penisringe heldigvis, for sexlegetøj til mænd er heldigvis et område der er satset på, til fornøjelse for en mands nyedelse. Hvilket ring er så bedst?

Det er svært at sige hvilket der er bedst, for der findes mange forskellige, og her er prisen jo som regel også afgørende for ens valg til det gode køb.

Du kunne vælge den håndlavede Tantus Cock Sling der er en silikone ring som kan bruges både til onani og samleje, men primært er til mænd der har erfaring med penisringe.

Hvis du er helt ny, kunne du satse på et sæt med forskellige størrelser i almindelige ringe, der jo stort set ligner en glat vielsesring. De er billige da prisen er under 100 kr. og herfra kan man tage det videre til de mere avanceret til f.eks. en penisring med vibrator i til testiklerne. Se en test fra Eb her, hvor du kan finde lidt inspiration til den bedste penisring for dig.

Hvorfor bruge en penisring?

Hvis du ønsker at tilfredsstille din partner ved at øge kontrollen over udløsning og skabe en hårdere penis end normalt, så skal du bruge en penisring.

Endnu bedre, hvis du ønsker at skabe eksplosive erektioner som virkelig sætter gang i spasmerne i kroppen, hvilket de fleste fleste mænd jo ønsker ved at komme, så skal du seriøst overveje at eksperimenterer med penisringe.

Skriv din kommentar

Få sjovt sexliv

Få et sjovt sexliv ved at udforske, nyde og give glæde

Handel sikkert

Du har sikkerhed for dit køb ved at købe online ved disse forhandlere

Diskret levering

Få tilsendt dit nye legetøj diskret uden at være nervøs for fordomme