Bad Kitty Lænker – Brug de billige håndlænker i god kvalitet

 

99.00 DKK

Køb disse frække lænker fra Bad Kitty i ekstra god slidstærk stof og blød materiale til den frække leg med bondage og underdanighed.

  • Til bondage lege
  • Håndledsmanchetter med kæde imellem
  • Lukkes med velcro
  • Metalkæde ca. 10 cm. lang
  • Rig mulighed for fiksering

Buy Now

Categories: , .

Beskrivelse

Er det en fantasi for dig eller jer at spice forholdet op med ny sjov bondage eller underdanig leg?

Så overvej disse Bad Kitty lænker til den sjove dominans leg, hvor du spænder kæresten fast eller omvendt.

Hvorfor de gode Bad Kitty lænker i sexlivet?

Hvis i gerne vil indføre den erotiske og sjove leg med dominans i soveværelset, så kan det gøres rigtig billigt med disse lænker. Det at blive stimuleret bare ved tanken om at være magteløs, er en sand nydelse, for man kan hengive sig hen i det uforudsigelige erotik hvor man bare modtager, og den anden giver hvilket stimulerer det seksuelle endnu mere i forholdet.

Det at du bliver magteløs ved at blive spændt fast, er det ypperste indenfor at føle sig helt underdanig, for her er mang total forsvarsløs og mest sårbar, hvilket jo er noget, som især rigtig mange kvinder tænker seksuelt på.

Mænd derimod, tænder ofte på at være den dominerende og være ham der bestemmer og giver den seksuelle nydelse når og hvor han vil. Det er noget, som man kan udleve med disse billige Bad Kitty håndlænker, og det er ikke kun for mand til kvinde, men kan også være omvendt eller mand til mand osv.

Derfor skal du overveje om ikke håndlænkerne skal indføres i jeres sexliv, hvor det selvfølgelig skal være fastsatte regler, så tingene ikke tager overhånd, nu det er en leg, hvor begge skal være komfortable med det.

Det fede ved denne lænke er, at du faktisk også kan bruge dem til fodlænker, for med den smarte og praktiske velcrolukning, så kan de bruges stort set overalt. Så yderst praktisk, billige og seksuelt stimulerende for jer begge til at udvide sexlivet indenfor blid bondage, eller ud i mere fetish med bondage og s/m lege.

Hvad får du med håndlænkerne fra Bad Kitty?

brug de billige lænker til bondage leg

Du får med disse lækre lænker, en billig sæt lænker i en robust kvalitet der virkelig oser af maskulinitet og robusthed.

Håndlænkerne er to machetter i sort(kan også købes i rød) imiteret læder, som er forbundet med hinanden via en 10 cm. metalkæde.

Lukningen består af velcro og manchetterne er regulerbare i størrelsen. Det giver mulighed for at bruge lænkerne alle steder, så du både kan spænde foran eller bag om kroppen via fastspænding på håndled. Derudover kan du udvide legen med at fastgøre en kæde eller rem til metalkæden, og selvfølgelig fastspænde alle steder hvis det skal være total dominans.

Du kan finde de gode lænker til den billigste pris lige her

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første der anmelder "Bad Kitty Lænker – Brug de billige håndlænker i god kvalitet"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *