Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform – Den sexet stewardesse

 

279.00 DKK

Udlev den frække fantasi med denne gennemsigtige stewardesseuniform der giver det sexet look og sparker gang i sexlivet. Rollespil giver et ekstra pift til at skabe det gode sex, og en fræk uniform i form af den sexet stewardesse er absolut et godt valg.

 

 

Buy Now

Category: .

Beskrivelse

Hvis du vil realiserer en sexet fantasi om den frække stewardesse, så er denne Baci gennemsigtig stewardesseuniform absolut en fræk sag der kan skabe det sjove rollespil.

Rollespil er sjovt, og alle mænd vil finde denne stewardesseuniform yderst sexet og fræk, og mon ikke det bringe “piloten” lidt ud af fatning.

Den yderst frække gennemsigtige unfirom kommer med brystlommer i læderlook, hvilket jo bare giver outfittet endnu et pift ud i det frække, helt ligesom ærmegabene med de stramme lædermuffer gør uniformen som limet på kroppen.

Til at fuldende looket så skal der selvfølgelig en sort kasket og det gyldne flyver logo til. Stewardessefantasien kan udleves, og hvorfor ikke gøre det med den rette unifom til forholdsvis billig pris?

Rollespil pifter sexlivet op, og hvis du som mand vil udleve det, så kan du forære denne uniform til hende, og hvis du vil tage din mand med storm – så er dette absolut noget han vil sætte stort pris på.

Uniformen kommer med disse specifikationer:

  • Gennemsigtig sort stewardesseuniform
  • Kommer med to pikante brystlommer, emblem og sort kasket
  • 96% polyester og 4% spandex

Du kan få et bedre indtryk af det visuelle snit på uniformen ved at se din lille video fra Baci, som jo viser hvor sexet og fræk fly uniformen er.

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser endnu

Vær den første der anmelder "Fræk Baci gennemsigtig stewardesseuniform – Den sexet stewardesse"

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *